70 10 10 75

EUV - Erhvervsuddannelse for voksne

plus

Er EUV og EUD det samme?

a

Kort sagt ja, men forskellen er aldersgruppen, som de to uddannelser henvender sig til og hvor hurtigt du kan gennemføre uddannelsen. Har du mange års erfaring indenfor feltet, som ufaglært, kan du forvente at gennemfører en EUV hurtigere, end hvis du ikke har erfaring.

EUD - for personer under 25 år

Er den korte betegnelse for erhvervsudannelserne, og betegnelsen dækker de erhvervsuddannelser, der er målrettet personer UNDER 25 år.


Hvis du vil vide mere om EUD så kan du læse mere herEUV - for personer over 25 år

Er den korte betegnelse for erhvervsuddannelse for voksne og giver samme faglige kompetencer som EUD, men henvender sig til personer OVER 25 år.


Hvad kan du bruge EUV til?

a

EUV er et uddannelsesforløb målrettet personer over 25 år, hvor du opnår kompetencer på erhvervsuddannelsesniveau. Uddannelsesforløbet er som hovedregel kortere end en erhvervsuddannelse for personer under 25 år. Fordi forløbet starter med en realkompetencevurdering, som tager udgangspunkt i dine kompetencer indenfor området, og kan resultere i, at du kan forkorte din praktikperiode i uddannelsen.


Hvordan dit EUV forløb afhænger af den erfaring og uddannelse, som du har i forvejen.

Du kan se hvilke forhold der gælder for dit erfaringsniveau, adgangskrav, økonomi og alle 106 uddannelser her. Desuden kan du bruge RKV-måleren til at få et indtryk af hvordan det ser ud for netop dig.

Relevante links i forbindelse med EUV - klik her for at se

a
VEU-center | © 2017 Facebook Linkedin