70 10 10 75

VVU - Videregående voksenuddannelse

Modulopbygget efteruddannelse på akademiniveau

Har du en erhvervsuddannelse, har du adgang til en videregående voksenuddannelse (VVU) inden for dit fagområde. Man kan også søge optagelse med en gymnasial uddannelse kombineret med erhvervserfaring.

  • Uddannelsen giver dig mulighed for at sammensætte den uddannelse, du ønsker, ved at skabe dit eget forløb og tage forskellige fag fra andre uddannelser.
  • Uddannelsen er modulopbygget. Det giver dig den fordel, at du kan følge dem i det tempo, der passer ind i dit arbejde.
  • Der er deltagerbetaling på en videregående voksenuddannelse (VVU), som også kaldes en akademiuddannelse.
  • Uddannelsen udbydes inden for flere forskellige emneområder, f.eks. gastronomi, pædagogik, økonomi, ledelse og kommunikation
     
VEU-centret hjælper dig med en uddannelsesplan
Uddannelsesplanen laves af det uddannelsessted, hvor du tager størstedelen af din uddannelse. Der er også mulighed for at følge fag på andre uddannelsessteder. Det gør VVU meget fleksibel.
 
VVU er et tilbud, der henvender sig til medarbejdere i mange forskellige brancher. Kravet er, at du skal have en relevant baggrund for uddannelsen.
 
UddannelsesGuiden kan du læse mere om fleksibel videregående voksenuddannelse, akademiuddannelse.

Økonomi under studiet

Du kan når du er på VVU søge om SVU - Statens Voksen Uddannelsesstøtte, hvis du er indenfor SVU målgruppen og uddannelsen er tilrettelagt i overensstemmelse med retningslinierne for SVU godtgørelse Læs mere her

VEU-center | © 2017 Facebook Linkedin